توسط
لطفا در مورد Eagle Act و اینکه چه تاثیری روی ویزای ایرانی ها داره توضیح بدید
توسط
کاسبان ایرانی ایگل اکت از هفته ها پیش شروع کردن به استرس وارد کردن به ملت تا بتونن پل بگیرن به بهانه وکیل....
توسط
دقیقا دوباره مثل پارسال شروع کردند. ببخشید اگه نتیجه بخش بود که اینطوری نمیشد. پارسال این موقع همه کارنت بودیم الان نه
باز بالاتر از سیاهی که رنگی نیست.
توسط
دیگه همه ساله همین موقعها میشه کاسبان ایگل اکت دست به کاسه میشن. همینها که شعار میدن بهشون میگیم یه کمک کنید تا پتیشن آماده کنیم مایی که دو سال منتظر مصاحبه هستیم مشکلمون حل بشه میگن این ربطی به اونها نداره!!!!!!!
چرا ایگل اکت ربط داره؟ چون توش پول هست و منافع؟ برای ما که پشت درب سفارت هستیم هیچی به هیچی؟ نباید کاری کنید؟

ارزیابیمشاوره اختصاصی - درخواست سرویس

Social Icons

7 پاسخ

توسط
 
بهترین پاسخ

همانگونه که دوستان دیگر هم تائید کردند این جو سا زی  فقط یک بازی هست برای طرحی که هیچ وقت هم اجرایی نخواهد شد. و متاسفانه شاهد هستیم که برخی از مدیران گروهای تلگرامی هم در این بازی دست دارند و منافع پشت پرده زیادی از این جو سازی برایشان حاصل میشود.

باز هم امسال مشاهده فرمودید که این طرح خیلی راحت از مجلس خارج شد و حتی رای گیری هم برای آن انجام نشد.

جالب این است که مدیران گروههای مهاجرتی تلگرامی که همواره خود را بدون نفع میدانند خارج شدن طرح را به فعالیت های توئیتری خود و اعضا خود نسبت میدهند laugh. هر فردی با کوچکترین دانش رسانه ای و سیاسی متوجه رفتارهای منفعت طلبانه این مدیران میشود.

بدون شک و تردید، منافع زیادی از این جو سازی های الکی برای این مدیران و برخی از وکلای مهاجرتی حاصل میشود که یکی از آنها دریافت کمک های مردمی در یک سایت محهول هست. با وجود اینکه مطالب این صفحه به سرعت در بین ایرانیان جهان پخش شده هنوز سایت جمع آوری کمک های مردمی پاسخی به ما و یا حتی پاسخی در سایت خود هم منتشر نکرد و از بی اطلاعی مردم سواستفاده میکند و در کنار آن مدیران طلبکار در گروههای تلگرامی اعضا خود را تشویق به پرداخت کمک به این سایت میکنند. این موارد تنها گوشه ای از ابهامات جو سازی اخیر در مورد این طرح هست.

موفق باشید.

توسط
دقیقا درست میگید. چند تا گروه تلگرامی متاسفانه از بی اطلاعی کاربران سو استفاده میکنند و به تحریک احساسات از اونها پول به عنوان کمک مالی میگیرند در حالی که این پول فقط به جیب خودشون میره. باز هم به همین زودی دوباره شروع میکنند.
توسط

هند و جین بیشترین میزان تقاضای مهاجرت کاری به آمریکا را دارد

از یک طرف سقف کشوری برای ویزای کاری آمریکا 7 درصد هست. یعنی هر کشور فقط میتونه 7 درصد از ویزا های کار را که شامل گرین کارت هست را به خودش اختصاص بده. به همین دلیل متقاضیان هند و چین باید چندین سال منتظر بمونند تا وضعیتشون کارنت بشه و بتونند برای گرین کارت اقدام کنند.

لذا این باعث شد که هندی ها لابی زیادی بکنند و تقاضا بدن که سقف کشور ها برداشته بشه و هندی هایی که گاهی تا 10 سال منتظر گرین کارت هستند تو اولویت قرار گیرند و در نتیجه کشورهای دیگه باید تا پایان این انباشتگی منتشر باشند.

این پیش نویس قانون که به نام Eagle_Act در سالیان اخیر مطرح شده چند بار در مجلس و سنای آمریکا مطرح شد و هنوز موفقیتی برای هندی ها حاصل نشد

شاید در سالیان بعدی این طرح به تصویب برسد که در این صورت میتونه برای متقاضیان ویزای نخبگان ایران هم مشکلاتی ایجاد کنه و البته که بعید هست به زودی به تصویب برسد.

متاسفانه خیلی از افراد از نام Eagle_Act سواستفاده کرده و با جمع آوری کمک از متقاضیان برای خودشان کیسه دوخته اند. وکلای مهاجرتی هم همواره با هراسی که در این زمینه ایجاد میکنند باعث شده اند که افراد سریع پرونده خودشون رو فایل کنند و هر بار که این پیش نویس نامش وارد رسانه ها میشود حجم پرونده های مهاجرتی برای وکلا زیاد میشود.

در صورتی که این پیش نویس به قانون تبدیل شد حتما با جزئیات در مورد آن بحث خواهیم کرد. موفق باشید

موفق باشید

توسط
ویرایش شده

از سال 2019 وب سایتی برای مقابله با طرحی هندی ها ایجاد شد به نام All of Us . اگرچه ماهیت این سایت کمک به مخالفان طرح منجمله ایرانیان است اما مواردی در مورد این وب سایت وجود دارد که نیاز به روشن شدن دارد.

همه ساله چندین گروه تلگرامی به صورت همبسته اخبار استرس زا در مورد نزدیک بودن تصویب این طرح اعلام میکنند (و البته هر سال تصویب نمیشود) و از اعضا کانال و یا گروه میخواهند خیلی سریع به سایت کمک مالی شود تا مانع از تصویب طرح شود.  اگرچه اینگونه حمایتهای اجتماعی همواره وجود دارد ولی نکات مهمی باید توجه شود تا باعث ایجاد شبهه نشود. همواره تبلیغ کنندگان به صورت سیستماتیک ابتدا ایجاد استرس میکنند و سپس اعضا را به دلیل اینکه کمک کمی باید بکنید به نوعی تحت فشار روحی قرار میدهند.

ما مخالف کمک نیستیم ولی در قبال کمک باید مواردی روشن شود. زمانی که از تبلیغ کنندگان میخواهیم شفاف سازی نمایند به صورت طلبکارانه میگویند مگه چقدر کمک میکنی که میخوای سوال بپرسی؟ در مجموع سالیانه دهها هزار دلار به این سایت سرازیر میشود که امید است موارد زیر را روشن نمایند:

1- سایت به صورت ناشیانه و خیلی ساده طراحی شده. چرا هزینه هرچند اندک برای طراحی بهتر سایت انجام نمیشود؟

2- در بخش تماس با ما هیچ شماره تماس تلفن ثابت، آدرس فیزیکی و نام مسئولی نیامده!

3- تنها روش پرداخت پی پال است!

4- هیچ گزارشی از نحوه هزینه های انجام شده در سالهای گذشته در سایت اعلام نشده!

5- هیچ مسیر یا رود مپ برای این مسیر نشان داده نشده است.

موارد بالا تنها گوشه ای از ایرادات و شبهات این سایت است که اگر در هرجای دنیا اینگونه سایتی فعالیت کند هیچ کمکی دریافت نمیکند. زیرا استاندارد های اولیه هم در آن رعایت نشده است.

نمیخواهیم قضاوت اشتباه داشته باشیم ولی توصیه میکنم تا برطرف شدن موارد بالا که حداقل یک سایت قانونی هستند برای جمع آوری کمک از هر گونه پرداخت به این سایت خودداری نمائید.

سپاس

توسط

Eagle Act H.R. 3648

که به کنگره آمریکا تقدیم شده است:



 سیاست  big tech و IT industry آمریکا برای جذب نیروی کار دائمی در واقع کمک به ورود نیروی کار به آمریکا از طریق ویزای موقت H1-B است چرا که، پس از ورود با این ویزا، فرد به احتمال زیاد در مرحله بعد تقاضای گرین کارد می کند و دائمی هم می شود (یعنی همان که big tech می خواهد).

با توجه تعداد زیاد متقاضی از کشور هند و اینکه اکثر هندی ها در ابتدا از طریق H1-B ابتدا وارد آمریکا می شوند، ۷۵٪ ویزاهای H1-B توسط هندی ها اخذ می شود و تقریبا تمام آنها در ادامه تقاضای دریافت گرین کارد می کنند.

اما اداره مهاجرت آمریکا، برای رعایت عدالت، از قدیم قانونی گذاشته که بر اساس آن هر کشور فقط می تواند ۷٪ سهمیه گرین کارد سالیانه را بگیرد (Per country cap) و تقاضاهای مازاد به سال بعد، بعدتر و بعدتر از آن.... موکول می شوند.

اما در ضمن، در جزییات قانون اعطای گرین کارد تبصره ای وجود دارد که بر پایه آن اگر متقاضیان یک کشور به ۷٪ نرسد سهمیه های باقی مانده به دو کشوری میرسد که بیشترین backlog (منتظران در صف گرین کارد سالیانه) را داشته باشند. بر این اساس، کشور هند (به دلیل متقاضیان خیلی زیاد)، با وجود اعمال محدودیت ۷٪ ای، در مجموع حدود ۲۰٪ از سهمیه گرین کارد را هر ساله بخود اختصاص میدهد. یعنی ۷٪ سهمیه طبیعی خودش به اضافه حدود ۱۳٪ که نتیجه استفاده از سهمیه سایر کشورهاست و اشکالی هم ندارد و قانونی است.

تا اینجای کار مشکلی وجود ندارد چون سهمیه ۷٪ ای تقریبا برای تمام کشورها خوب است و صف انتظار گرین کارد آنها را زیاد طولانی نمی کند. در واقع تنها کشوری که حتی با وجود استفاده از اضافه ظرفیت سایر کشورها ( مجموع سهمیه ۲۰٪ای) هنوز backlog شدید دارد کشور هند است.

از طرفی big tech و IT industry که برایش فقط وجود نیروی کار مهم است، و به diversity نیروی کار، تنوع نژادی و مطالب از این دست اهمیت نمی دهد، فشار می آورد تا با تصویب لایحه Eagle Act H.R. 3648 بتواند به هر قیمتی به هدف خود، یعنی سود مالی بیشتر از طریق نیروی کار دائمی بیشتر، برسد.

با تصویب این لایحه در واقع سهمیه ۷٪ ای برداشته می شود و متقاضیان هندی که از قبل درصد بالایی از نیروی کار ورودی به آمریکا را تشکیل می داده اند و با وجود سهمیه ۲۰٪ باز هم در صف های طولانی (backlog) بوده اند به یکباره آزاد شده و حداقل ۷۵٪ سهمیه گرین کارد را خواهند گرفت و از سوی دیگر به سایر کشورهای دنیا، که با قانون per country cap (یعنی ۷٪) هیچ مشکلی نداشتند، سهم کوچک باقی مانده میرسد!!!

تخمین زده می شود که در این حالت چیزی حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول می کشد که متقاضیان سایر کشورها گرین کارد دریافت کنند!!!

اما پشتیبانان  Eagle Act H.R. 3648 که نمی توانند برای توجیه این لایحه به طرفداری از یک ملیت خاص برای رسیدن بپردازند، برای جلب آراء نمایندگان یکی از دلایلی که می آورند این است که:

تصویب آن منجر به کاهش backlog می شود.

 در پاسخ باید گفت:
خیر، هیچ کاهش backlog ای اتفاق نمی افتد بلکه فقط backlog ای که در حال حاضر تنها هندی ها از آن رنج می برند (بقیه هم دارند ولی اذیت کننده نیست) برایشان از بین می رود و بجایش بار آن روی دوش تمام کشورهای دیگر می افتد.

 راه حل مناسب برای کاهش backlog افزایش کلی ظرفیت گرین کارد سالیانه است نه برداشتن per country cap.

توسط
سلام من امروز به الیس پورتر ایمیل زدم پرسیدم که با توجه به EagleAct کی فایل کنم واسه i140
گفت به نظرم رای نمیاره مثل مابقی طرح های که تو مجلس موندن
توسط
دقیقا حرف شما رو قبول دارم اینجا سودجویی در حال صورت گرفتن هست. یه نمونه بهتون بگم مدیران ایرن گروهها چقدر منفعت طلب هستند!

بعد از اینکه ایگل اکت کنسل شد مدیران این گروههای تلگرامی مشخص در شیپور دمیدن که کار و تلاش اینها جواب داد....

بعد که بعضی از افراد از این دوستان خواستند یک تلاش مشابه انجام بدن برای سرعت بخشی به مصاحبه کیسهای نخبگان جوابشون این بود که این کار دشواری است و کاری از دستشون بر نمیاددد!

در عجبم کار سختی هست یا منفعتی براشون نداره؟

ببینم راضی کردن کنگره برای گذاشتن یک طرح بزرگ به قول خودشون سختتتر بود یا راضی کردن یک یا چند سفارت برای سرعت بخشی به مصاحبه نخبگان ایرانی؟

فکر میکنم با همین آزمایش ساده متوجه منفعت طلبی این گروههای تلگرامی میشوید. به هیچ عنوان به این گروهها اعتماد نکنید. من ب شخصه کل مسیر ویزای نخبگان رو با کمک و همراهی کاربران همین سایت بدون منت پیش بردم. اطلاعات در این سایت فوق العاده هست!

خدا بهتون خیر بده
توسط

با درود و احترام

به استحضار میرساند در روزهای اخیر و بعد از انتشار این پست با حملات شدید دی او داس به سرورهای سایت از سوی آی پی های قابل پیش بینی روبرو بوده ایم و این حملات از سوی تیم امنیت سرور برطرف شد. دانشنامه بامهاجر مسئولیت این حملات را به آنانی متوجه میکند که با طرح ایگل اکت در هر سال دارایی های کلانی را به جیب میزنند..

ما همواره نقش خود به عنوان دانشنامه آنلاین برای مهاجران ایرانی را حفظ خواهیم کرد و امیدواریم بجای حملاتی که هیچ وقت بجایی نخواهد رسید به برخی از ابهامات توسط هیاهوکنندگان و منفعت طلبان ایگل اکت پاسخ داده شود.

ما بجای حمله منتظر پاسخ منطقی شما هستیم

هدف ما جلوگیری از سو استفاده هایی هستیم که از سوی برخی شرکتها و گروههای تلگرامی صورت میپذیرد و باعث از بین رفتن دارایی مهاجران ایرانی شده است.

موفق باشید

توسط
از سر تا ته قضیه کلاهبرداریهای مختلف رخ میده. ببینید به علت اجرا شدن پریمیوم پروسسینگ، تعداد فایل‌هایی که پشت درب ان وی سی جمع شده، به ناگهان فشردگی وحشتناکی پیدا کرده، و ویزا بولتین دیگه ممکنه حتی فصلی هم جلو نره. چون به ازای هر یک هفته تعداد کسانیکه کارنت میشوند آنقدر زیاد است که تعداد ویزا نامبر های در دسترس را پر میکند. این کلاهبرداری دولت آمریکا. تعداد زیادی هم کاسب و دلال دور مهاجرها جمع شده اند و با بهانه های مختلف پول می‌گیرند. کسانیکه فایل نکرده آمد را برادرانه توصیه میکنم به کشور دیگر بروند و از آنجا اگر تمایل داشتند به آمریکا مهاجرت کنند. کل فرآیند ویزای نخبگان آمریکا از سال گذشته به این سمت کلا کلاهبرداری و وارد شدن به آن مساوی با مالباختگی و هدر دادن جوانی است.

✅ پاسخ دهی و یا مشاوره ویژه: سریع، دقیق، اختصاصی

مرحله دوم گرین کارت نخبگان آمریکا

مشاهده تجربه دوستان در کار با بامهاجر

ویزای تحصیلی: پذیرش و ویزا

ویزای توریستی کانادا: در پنل پیشرفته مهاجرتی دانشنامه بامهاجر

مشاوره برای مصاحبه سفارت آمریکا

ویزای توریستی آمریکا: در پنل پیشرفته مهاجرتی دانشنامه بامهاجر

پنل پشتیبانی آنلاین برندگان لاتاری

استارت آپ کانادا

سوپروایزر ویژه گرین کارت نخبگان

پشتیبانی از گرین کارت خانوادگی

سوالات مشابه

2 پاسخ
مطرح شده 10 ژانویه 2024 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 26, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
1 پاسخ
مطرح شده 28 فوریه 2024 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده دسامبر 14, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 28, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 20, 2023 توسط SGD
1 پاسخ
مطرح شده 21 آپریل 2024 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده 24 ژانویه 2024 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده 24 ژانویه 2024 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده دسامبر 11, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 30, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 17, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده نوامبر 16, 2023 توسط کابر مهمان
2 پاسخ
مطرح شده نوامبر 7, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده اکتبر 15, 2023 توسط کابر مهمان
1 پاسخ
مطرح شده دسامبر 15, 2023 توسط کابر مهمان
0 پاسخ

به بزرگترین دانشنامه آنلاین مهاجران ایرانی خوش آمدید. این جا میتونی برای حل مشکلت سوال بپرسی و اگر تونستی به سوالات سایرین هم جواب بدهید تا مشکلشون حل بشه. همه ما اینجا به هم کمک میکنیم.

ثبت درخواست

پشتیبانی واتساپ

پشتیبانی تلگرام

رزرو وقت مشاوره آنلاین

تماس با ما       ارزیابی تخصصی

دانشنامه آنلاین با مهاجر Sticky Banner
X مشاوره ویژه
X
...